PROVOZNÍ DOBA BĚHEM SVÁTKŮ: OD 23.12.2024 DO 3.1.2025 - ZAVŘENO, INVENTURA OD 6.1.2025 bežná otevírací doba

Hovězí Hořčice sušené maso 40g

Kód: 96/40
Novinka
Značka: Maso Here
99 Kč / ks 88 Kč bez DPH
Nedostupné ( ZEPTAT SE - ikona níže )

Novej člen rodiny, který přináší do hry úplně nový chutě. Vzali jsme náš Originál a předtím, než jsme ho dali do sušičky, jsme k němu přidali ještě hořčici. Výsledkem je lehce štiplavá chuť, která se ti příjemně v puse spojí s chutí masa.Made in CZ

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 160g prvotřídního hovězího. Prostě jen maso a trochu koření.  Bez lepku. Tečka.

Proč právě naše maso

Ať už seš sportovec a potřebuješ doplnit rychle energii, řidič co nechce usnout za volantem nebo jenom požitkář, co si chce vychutnat zdravou pochoutku k vínu či pivu. Příležitostí, kdy si dát sušené maso jsou mraky. Rozhodně ale platí, že to je zdravá svačina plná proteinů, která tělu dodá potřebnou výživu. Prostě pořádná masitá záležitost. 

Složení

Hovězí maso, jablečný ocet, sůl, naše vlastní unikátní směs koření a hořčice (bacha, je to alergen). Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu 

susene-maso-horcice 

Nutriční hodnoty v 100g

Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno z 160 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.

Energ. hodnota: 1525 kj (365 kcal)
Bílkoviny: 63 g
Tuky: 4 g 
Nasycené mastné kyseliny: 2 g
Sacharidy: < 1 g
Cukry: 0 g
Sůl: 2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Hovězí maso
Druh masa: Hovězí
Množství: 50 g
Příchuť: Hořčice
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: