PROVOZNÍ DOBA BĚHEM SVÁTKŮ: OD 23.12.2024 DO 3.1.2025 - ZAVŘENO, INVENTURA OD 6.1.2025 bežná otevírací doba

ADVENTURE MENU

PROČ ADVENTURE MENU?   logo_vyrobek

Těšíme se na dovolenou, na výlet, autem, na motocyklu nebo jenom na víkend strávený s rodinou nebo přáteli (bez kuchařky :-) . Těšíme se na to celý týden, měsíc, rok. Proč si tedy tento výjimečný okamžik neužít naplno? Proč se zdržovat vařením? Ale také: proč jíst mimo domov méně kvalitně? jidla1_1

Našim cílem je, aby si člověk mohl dopřát kvalitní a plnohodnotné jídlo kdekoli a kdykoli. Aby mohl dodat tělu kvalitní živiny i v situacích, kdy není čas nebo prostor pro plnohodnotné vaření. Aby nezatěžoval organismus těžko stravitelnými chemickými přísadami v konzervách a nekazil si zažívání nekvalitními polotovary. To vše během pár minut. Dobře se najíst není jen výsadou domova a restaurací. 

Jedině s kvalitním jídlem si můžete užívat života opravdu naplno.

                        Šipka

JAK VAŘÍME?

Suroviny jsou základ každého jídla. Když chceme kvalitní poctivé jídlo, které bude chutné a dodá tělu potřebnou energii bez jakékoli chemie, musíme vybírat ty nejkvalitnější ingredience. 

V Adventure Menu pracují s potravinami od lokálních dodavatelů, vše pečlivě kontrolují, nepoužívají žádné emulgátory, neboli „éčka“, konzervanty, ani jinou chemii. Nezpracovávají ani žádné polotovary a vše připravují poctivě od základu ručně. 

Odměnou je potom skvělá přirozená chuť a plnohodnotné jídlo..

                        Šipka

TRADIČNÍ TECHNOLOGIE V NOVÉM 

Cílem bylo připravit vysoce kvalitní jídlo, které zůstane co nejdéle čerstvé bez použití jakýchkoli zatěžujících konzervantů a chemických přísad. Proto  byla zvolena jiná strategie, než je u většiny moderních „outdoor jídel“ jak je  zvykem a místo dehydratace byl využit proces sterilace. Ten využívali již naši rodiče a prarodiče při tradičním zavařování. tank

Umožňuje uchovat hlavní jídlo i s přílohou v takzvaném „tekutém stavu“.

Následná příprava pokrmu je tudíž velmi jednoduchá a rychlá, stačí už pouze ohřát. Sterilované jídlo si uchovává svou přirozenou chuť, vůni a vzhled společně s nutričními hodnotami a extrémní trvanlivostí. Čerstvé zůstane až po dobu tří let.

 

                                    

                                              Šipka

SAMOOHŘEVNÝ SYSTÉM

readytoeat  

SAMOOHŘEV ohřeje jídlo bez ohně, vařiče a nádobí za pouhých 12 minut! Jedinečná technologie umožňuje využít potenciál hotového jídla opravdu naplno! Neztrácejte drahocenný čas vybalováním vařiče a mytím nádobí. Použijte samoohřevný systém Adventure Menu.

 
mix02

Samoohřevný systém ADM se skládá z ohřevné kapsle a tzv. Zipper-bagu. Ten slouží jako trouba, ve které se jídlo ohřívá a je na více použití. Potřebovat budete jen trochu vody.

Ohřevná kapsle je jednorázová a funguje na principu exotermické reakce mezi nehašeným vápnem a vodou. Ta vytvoří teplotu až 100 °C a takto horká pára ohřeje jídlo i v extrémních podmínkách za 12 minut. Po použití je samoohřevná kapsle 100% rozložitelná, tudíž jí můžete zakopat kdekoli v přírodě.

Nevadí, že prší, fouká, nebo jste ve vysoké nadmořské výšce. Samoohřev funguje kdekoli.

Voda nemusí být pitná, stačí prakticky jakákoli tekutina na bázi vody. Díky tomu, že je jídlo uzavřené v bariérovém sáčku, se do něj žádné znečištění nedostane.

 

 

 

 

 

adm_web_postup_01 adm_web_postup_02 adm_web_postup_03
Vyjměte ohřevnou kapsli a vložte ji na dno Zipper-bagu. Vložte uzavřené jídlo Adventure Menu do Zipper-bagu. Odměřte 60 ml (pro 20g kapsli) nebo 150 ml (pro 50g kapsli) vody pomocí prázdného sáčku od ohřevné kapsle. Vodu vlijte do Zipper-bagu a uzavřete Po 12 minutách opatrně vyndejte ohřáté jídlo.

 

 

                                                                                                     

 

                                                 Šipka                                                         
.

 

               3 HLAVNÍ ZPŮSOBY OHŘEVU